Öppettider

ÖPPETTIDER

AVVIKANDE ÖPPETTIDER 

Vi förlänger ledigheten och håller stängt den 1:a maj.

Hjärtligt välkommen tisdag, 2:a maj!

LUNCH
Måndag-Fredag 11.00 – 13.30

MATSAL
Måndag-Lördag 17.00-22.00
Söndag : Vår duktiga personal njuter av sin ledighet.

BRUNCH
Lördagar 11.30-15.00

CLUB INVITO
Lördagar 22.00-02.00

 

 

 

 

À la carte meny

 

Meny Invito

Carpaccio på tonfisk med confiterad äggula, basilikaolja samt ruccola och pinjenötter

Grillad Entrecote 200gr. med smörbrynta bönor, cognac- och grönpepparsås samt potatisfondant

Havtornsorbet med italiensk maräng och Dulce de Leche

479:-

 

Meny Gastronomico

Hjorttartar med forellrom, syrad ostronskivling, kaprisbär, crème fraîche, rödlök och mangold

Halstrad röding från Malgomaj med forellrom och pepparrot, rädisa och gurka serveras med smörslungad potatis samt vitvinssås

Chokladmousse med brownie, hasselnötter och halloncoullis

530:-

 

Förrätter:

Carpaccio på tonfisk med confiterad äggula, basilikaolja samt ruccola och pinjenötter
134:-

Honungsgratinerad getost på toast med picklade kantareller, rostade valnötter, krasse och örter
119:-

Hjorttartar med forellrom, syrad ostronskivling, kaprisbär, crème fraîche, rödlök och mangold
195:-

Antipasti
Prosciutto di Parma (30 mån) 30gr, fänkålssalami 30gr serveras med grillade grönsaker
115:-

Varmrätt:

Vegetarisk bouillabaisse med rotsaker, tomat, saffran och aioli
198:-

Kolgrillad lammytterfilé med fetaostgratinerade rotsaker, citron- och vitlökssmör samt rödvinssky
318:-

Grillad Entrecote 200gr. med smörbrynta bönor, cognac- och grönpepparsås samt potatisfondant
279:-

Halstrad röding från Malgomaj med forellrom, pepparrot, rädisa och gurka serveras med smörslungad potatis samt vitvinssås
282:-

Grillad skreitorsk med savoy- och blomkålsterrine, dijonhollandaise samt en syrlig sallad på fänkål och äpple
295:-

Pasta och Risotto:

Chevrégratinerad cannelloni fylld med lammfärs, tomatsås samt svamp och zucchini
182:-

Fregola sarda serveras med blåmusslor och scampi
239:-

Risotto con salsiccia med spenat, mangold och parmesan
189:-

Dessert:

Tiramisu med espressosirap, amarettomarinerade bär
79:-

Chokladmousse serveras med brownie, hasselnötter och halloncoullis
82:-

Havtornsorbet med italiensk maräng och Dulce de Leche
86:-

Variation på Italienska ostar med marmelad på vattenmelon, kanstanjehonung och kex
149:-